Handige en fashionable tips om de coronacrisis door te komen

De coronacrisis is een feit. Nederland zit in een intelligente lockdown waarbij wij als burgers ons moeten houden aan strikte maatregelen. Deze maatregelen zorgen voor een beperkte vrijheid. We moeten met zijn allen zo veel mogelijk thuisblijven. Dit valt sommigen zwaarder dan anderen. Om je helpen door deze moeilijke tijd heen te komen hebben we een aantal bruikbare tips die de leed verzachten. Van sociale, fysieke tot aan fashion zullen aan bod komen. 

 

Houd je zelf fit met een homework out

In tijden van crisis zijn we genoodzaakt binnen te blijven. Netflix & chill wordt al snel je favoriete en grootste dagbesteding. Dit is heel leuk in het begin. Maar op een gegeven moment heb je het wel gezien. Letterlijk, er is geen serie of film meer die je kan beroeren. Tijd voor afwisseling. Afwisseling die je fysieke en mentale gesteldheid ten goede zal komen. Jawel, sporten. Velen zijn er allergisch voor maar dit is hét moment om het weer op te pakken. Spreek met familie en vrienden af om via videocalls samen te sporten. Samen sporten blijft altijd leuker dan alleen. Daarnaast kunnen jullie elkaar door de oefeningen heen slepen. Met een beetje creativiteit kan je op een kleine kamer oefeningen voor je hele lichaam beoefenen. Je fit voelen is er fit uitzien. In plaats van een steeds bollere buik langzaam werken naar een sixpack motiveert. Voor je het weet heb je een nieuwe verslaving te pakken. Vergis je niet. Sporten kost je kracht en energie. Maar levert je ook weer kracht en energie om andere zaken op te pakken. Je voelt je fitter. Tijd is er genoeg dus geen excuses verzamel je team en ga aan de slag. 

 

Plan een vaste groepscall om de zoveel tijd

Naast samen trainen kun je natuurlijk ook gewoon regelmatig met een grote groep vrienden, kennissen en familie een videocall houden. Gezellig om weer even bij te kletsen en op de hoogte te zijn van elkaars bezigheden. Extra leuk is dat je elkaars gezicht weer eens keer ziet in een tijd van social distancing. 

 

Je goed voelen is er goed uitzien

Nu je toch aan je fysiek werkt waarom niet een nieuwe outfit scoren. In de schaarse momenten dan je de deur uitgaat is het fijn om je af toe even extra goed te kleden. Parajumpers zijn bijvoorbeeld ideale jassen die je ondere alle omstandigheden kunt dragen. Met een parajumper jas ga je altijd stijlvol de deur uit. Dit zal je een mentale boost geven!

Geef een reactie