Nubbik: Voor iedereen de juiste schoen

Ik heb een nieuwe, deels-door-quarantaine-veroorzaakte, hobby; schoenen! Nu, ik weet wat je denkt, en nee, ik zit niet dag en nacht online m’n spaargeld op te maken. Ik hou zeker van schoenen kopen, maar ik ben me inmiddels gaan verdiepen in het daadwerkelijke schoenenwereldje. Nu ben ik inmiddels best wel thuis in alle grote merken en alle nieuwkomers, en ik wil het vandaag met jullie hebben over een merk dat ik best wel speciaal vindt: Nubbik!

Vroeger

Het  Nubikk schoenen merk en bedrijf werd in 2012 opgericht, toen de oprichter en creative director het idee kreeg voor een schoenencollectie die revolutionair design combineerde met comfort. Bij Nubbik vindt men dat modieuze eruitzien en comfortabel zijn elkaar zeker niet uitsluiten. Ook vindt het bedrijf het belangrijk zichzelf te onderscheiden van anderen; hierdoor zijn hun collecties uniek en veelzijdig, en ook anders van elkaar.  Nubikk dames , Nubbik heren, ze hebben het allemaal.

Nu

“Everyone needs a Nubbik shoe!”, prijkt er op hun website. Nu vraag je je misschien af waarom. Nubbik, met haar jaren ervaring in het maken en produceren van de mooiste en beste schoenen, en haar filosofie over de combinatie tussen mode en comfort, is een schoenenmerk dat door iedereen gedragen zou moeten worden. Ze hebben collecties die doen denken aan de grunge movements van de jaren 90, schoenen die perfect in het rijtje passen met de laatste Nikes, schoenen die een outfit extra laten shinen en schoenen die jou het gevoel geven dat je echt draagt wat bij jou past. Door hun veelzijdigheid hebben ze voor iedereen wat wils. Ook zijn ze constant bezig met innovatie en het gebruik van unieke materialen, zoals hun laarzen met doorzichtige hak, die de schoen een futuristisch en interessante look geven. Nubbik is een bedrijf dat altijd blijft experimenteren met schoenen, en welke richting een design nu weer op kan. Het stopt nooit!

Inmiddels ben ik zelf nog meer overtuigd van mijn liefde voor Nubbik, en ik hoop dat jij me inmiddels ook een beetje snapt. De filosofie dat comfort net zo belangrijk is als stijl, en dat die twee elkaar niet hoeven uit te sluiten, is een redelijk revolutionair iets in de modewereld. Nubbik, blijf de schoenen maken die jullie maken en blijf vooral innoveren en experimenteren. Dan zal ik over jullie blijven lezen. Ik ben er zelf nog niet uit welk paar Nubbik schoenen ik ga kopen, maar ik weet zeker dat ik iets ga vinden wat bij me past. En jij?

Geef een reactie